Over ons

Over ons

Wij zijn een professioneel team van deskundigen met jarenlange ervaring

Totaal Beveiliging Zeeland is een onafhankelijke adviesbureau, met als doel:


Het optimaal beveiligen van personen en/of onroerend goed.


Kernactiviteiten zijn het adviseren, ontwerpen, installeren, begeleiden en opleveren van totale beveiligingen op het gebied van zowel organisatorische, bouwkundige als elektronische inbraak- en brandbeveiliging.


Zowel de inbraak als de brandbeveiliging kunnen, indien noodzakelijk, gecertificeerd opgeleverd worden.


Wij beperken ons niet alleen tot de installatie gebonden beveiliging, maar voorzien eveneens in bouwkundige maatregelen, blusmiddelen en noodverlichting.


Bij advies en ontwerp moet geacht worden aan het samen met bevoegd gezag en/of verzekering vastleggen van het uitgangspunten document waarin de afgeleide doelstellingen van de beveiliging vastgelegd worden. Dit document, welke door de betrokken partijen ondertekend wordt, is de basis voor ons verdere ontwerp van de installatie(s).


Voor de klant vragen wij de installatie offertes op bij de installateur(s) naar keuze van de klant en zullen deze voor de klant beoordelen.


Na de beoordeling adviseren wij de klant over de keuze van installateur.


Tijdens de uitvoering begeleiden wij de klant - installateur bij de werkzaamheden zodat er een kwalitatief goede installatie aangelegd wordt, welke eventueel na oplevering gecertificeerd wordt.


Bij de oplevering zullen wij altijd aanwezig zijn om de controle uit te voeren op de installatie en zijn afgeleide doelstelling.


Nadat de complete beveiliging gerealiseerd is kunnen wij instaan voor opleiding, beheer en onderhoud van de totale beveiliging.


Ons marktsegment ligt zowel in het MKB ( waarbij relatief kleinere installaties zitten ) als de recreatie sector en industriële omgevingen.Totaal Beveiliging Zeeland

Brouwerijstraat 16

4503BR Groede

T +31 (0) 115 728 888

E  info@tbzl.nl

W www.totaalbeveiligingzeeland.nl